Notebook

Wat is nieuw in Solidworks 2024?

Solidworks

Bekijk de grensverleggende innovaties van Solidworks 2024, waar geavanceerde technologieën samenkomen om de ontwerpervaring te transformeren. Deze versie introduceert een scala aan baanbrekende functies die de ontwerpwedloop naar ongekende hoogten tillen. Van hypergeavanceerde AI-aangedreven ontwerpoptimalisatie tot naadloze integratie met IoT-apparaten, Solidworks 2024 zet de standaard voor next-gen ontwerpsoftware.

Deze versie biedt ook geavanceerde generatieve ontwerpmogelijkheden, waarbij algoritmen worden gebruikt om organische vormen te genereren die voorheen ondenkbaar waren. Daarnaast beschikt Solidworks 2024 over een indrukwekkende AR/VR-functionaliteit, waardoor gebruikers hun ontwerpen kunnen visualiseren en manipuleren in virtuele ruimtes.

Verder optimaliseert Solidworks 2024 de workflow met slimme automatiseringstools en verbeterde samenwerkingsmogelijkheden, waardoor teams over de hele wereld naadloos kunnen samenwerken aan complexe projecten. Met verbeterde prestaties en een intuïtieve gebruikersinterface, biedt Solidworks 2024 een ongeëvenaarde ervaring voor zowel doorgewinterde professionals als opkomende ontwerptalenten.

Kortom, Solidworks 2024 definieert de toekomst van ontwerp met zijn indrukwekkende suite van high-tech functies (bekijk hier de video) , waardoor gebruikers worden uitgedaagd om grenzen te verleggen en innovatie te omarmen zoals nooit tevoren.

 

Configureer onze XNotebooks® workstation laptops voor CAD/CAM/3D via deze link en ontdek de perfecte oplossing voor jouw ontwerpbehoeften.